Процес починається на острові Ява, Індонезія, де інтенсивний дощ та сонце поєднуються з крутими піднесеннями. Тут стиглі червоні плоди кавової рослини поїдаються дикими циветами з джунглів.
Цивети перетравлюють плоди, але залишають по собі кавові зерна у своєму посліді. Фермери оглядають свої ділянки щоранку, шукаючи свіжого «Копі-Лювак», вони менш ніж за три години доставляють дорогоцінний скарб у цех. Наступним етапом зерно відмивають у воді гірського джерела, потім його викладають на сонці, щоб зерно обсохло. Контролер перевіряє врожай, перш ніж зберігати 7-10 днів у сушильній камері. Після чищення зелені зерна обсмажуються на замовлення з використанням найновішого обладнання для обсмажування і відправляються. експрес авіарейсом до нас.
Ми з упевненістю можемо сказати, що жодна інша кава не може зрівнятися з її багатством і складністю виробництва.
Kopi Wine КАВА ЯКА ВИНАХОДИЛИ В ІНДОНЕЗІЇ
Ви коли-небудь куштували винну каву? Як ви знаєте, кава – це напій з кофеїном, який має різні смаки. Способи обробки кави варіюються, один з яких – процес ферментації. Щоб ви могли насолодитися чашкою кави, сама кава проходить тривалу обробку. Виготовлення винної кави починається зі збирання стиглих кавових зерен, а потім кава проходитиме процес ферментації, цей процес складає від 35 до 45 днів. Наступний процес - очищення плодової шкірки від сухого насіння і подальше сушіння, щоб створити сильний смак та аромат вина.
Оскільки процес займає майже два місяці, цілком природно, що ціна на цю каву дуже відрізняється від звичайної.
Ферма, в якій збирається наш Копі Лювак, сертифікована організаціями.
Ваше замовлення
${ status.title || '' }
${ vendorCode || '' }
${title}
${optionsInfo}
${ priceText } / шт.
${ sumText }
Кошик порожній
Subtotal
Discount on order
Discount with promo code
Shipping
Вартість доставки не включена в підсумкову суму замовлення
Разом
Безкоштовна доставка після
Для даного способу доставки додати товари на ⏤
Додайте товари на %total% і отримайте %discount% знижку