COFFEA LIBERICA
Сорт кави Liberica, що вирощується в Індонезії.
Це не дуже поширений сорт кави, на який припадає менше 1% світової комерційної кави.
Ліберика не схожий на звичайну каву, це мало відомий сорт, але він не менш унікальний, ніж інші сорти кави.
- Назва: Ліберіка
- Країна походження: Індонезія
- Виробничі площі: острів Ява, Джембер
- Висота плантації над рівнем моря 900м.
- Виробництво (т/рік): від 1,5 до 2
- Метод збирання врожаю: вибірковий збір стиглих ягід
- Склад зерна: 100% Ліберіка
- Вміст кофеїну: від 0,5 до 1,8%
- Ступінь обсмажування: Середня
- Оптимальна температура зберігання: від 13 до 28 ℃
- Термін придатності до споживання: 12 міс.
- Вага нетто: 1000 гр.
Кава Ліберіка – все, що ви хотіли знати
Коли ви думаєте, що знаєтеся на каві, з'являється слово, яке збиває вас з пантелику.
Кава буває різних видів, два з яких найбільш знайомі більшості людей – це Арабіка та Робуста. З інших, менш відомих сортів кави, Ліберіка (Coffea Liberica) посідає третє місце у списку та становить 1% світового споживання кави. Ліберика у минулому багато разів наближалася до зникнення, тому її кількість обмежена, а ціна буває високою.
Кава буває різних видів, два з яких найбільш знайомі більшості людей – це Арабіка та Робуста. З інших, менш відомих сортів кави, Ліберіка (Coffea Liberica) посідає третє місце у списку та становить 1% світового споживання кави. Ліберика у минулому багато разів наближалася до зникнення, тому її кількість обмежена, а ціна буває високою.
Кава Ліберика - це набагато більше кавове дерево, ніж інші види, воно виростає до 20 м у висоту і дає кавові зерна, які трохи відрізняються від інших різновидів. Ліберика поширилася на деякі країни Азії та Південної Америки, будучи примітним значним впливом у Малайзії, Індонезії та на Філіппінах.
Ліберика за загальним смаковим профілем набагато більше схожа на каву Робуста, ніж на Арабіку. Іншими словами, він жирний, підкреслює більш землісті аромати і має свою «родзинку».
Смак Ліберіки насправді більше залежить від післясмаку, ніж від первісного смаку. Він менш гіркий, ніж арабіка або робуста, але післясмак набагато сильніший. Якщо хтось вважає Арабіку чи Робусту надто гіркими, то Ліберіка – гарна альтернатива.
Смак Ліберіки насправді більше залежить від післясмаку, ніж від первісного смаку. Він менш гіркий, ніж арабіка або робуста, але післясмак набагато сильніший. Якщо хтось вважає Арабіку чи Робусту надто гіркими, то Ліберіка – гарна альтернатива.
Звідки взялася і де росте Ліберіка?
Liberica виникла в Ліберії, Західна Африка. Однак сьогодні його в основному вирощують та споживають у Південно-Східній Азії, а саме на Філіппінах, в Індонезії та Малайзії. Тільки на Філіппінах на частку Ліберики припадає понад 70% всієї кави, що вирощується. Наше джерело Coffea Liberica знаходиться на сході острова Ява (Індонезія), розташованого в провінції Джембер недалеко від вулкану Раунг
Доставка
Доставка по Києву здійснюється Новою Поштою або кур'єром
В Одесу, Харків, Дніпро, Львів та будь-яке інше місто доставляємо Новою Поштою
В Одесу, Харків, Дніпро, Львів та будь-яке інше місто доставляємо Новою Поштою
Способы оплаты
| |
Ознайомтеся з усім асортиментом